Meistä

Olemme tiivis perheyritys ja teemme huoltoriitakonsultaatiot tiimityönä alusta loppuun saakka. Laajan asiantuntijaverkostomme avulla pystymme auttamaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Meillä on monipuolinen ja laaja kokemus ihmislähtöisestä työskentelystä toimittuamme kaksi vuosikymmentä opetus- ja kasvatusalalla sekä valmennus- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisina.

Pidämme osaamistamme yllä seuraamalla aktiivisesti alaamme liittyviä uusimpia tutkimuksia sekä käymällä alaamme soveltuvia koulutuksia mm. psykologian alalla.

Toimintatapamme huoltoriitatapauksissa on kuunteleva, välittävä ja myötätuntoinen, mutta tiukan asiallinen. Kunnioitamme asiakasta ja olemme aina hänen puolellaan.

Arvopohjamme kolme tärkeintä asiaa ovat totuudellisuus, avoimuus ja oikeudenmukaisuus. Ymmärrämme ihmisyyden eri puolet- niiden valot ja varjot.

Tuija & Tommi

Ota yhteyttä

Ajanvaraukset konsultaatioomme yhteydenottolomakkeella- vastaamme Sinulle mahdollisimman pian. Perehdymme jokaisen asiakkaan tilanteeseen perusteellisesti ja kokonaisvaltaisesti, emmekä anna yksittäisiä neuvoja.

Ota yhteyttä